loading

Despre noi

La Roma restaurant este primul restaurant cu bucătărie italiană din Republica Moldova. Pe întreg parcursul existenţei sale restaurantul şi-a cîştigat faima de local care îşi deserveşte oaspeții la cel mai înalt nivel cu preparatele unei bucătării variate și delicioase, care se dezvoltă continuu. Într-adevăr, Toate drumurile duc "La Roma"!

Pe parcursul activităţii sale încununate de succes restaurantul La Roma a găzduit cu bucurie o serie de maeştri-bucătari, laureaţi ai unor concursuri internaţionale de artă culinară, precum Franco, Alessandro, Luigi, Salvatore, Matteo şi mulţi alţii, cu diplome de cea mai înaltă categorie în domeniul bucătăriei naţionale (italiene) şi europene, maeştri-bucătari care au susţinut cu succes o serie de demonstraţii ale artei culinare.

Astăzi, pregătim cu dragoste pentru oaspeții noștri cele mai speciale bucate dupa recetele faimoșilor bucătari și creăm cu grijă o atmosferă plăcută și relaxantă pentru ca clipele petrecute împreună cu La Roma restaurant să fie de neuitat!

La Roma restaurant “Mmm…Foarte gustos!”

Top